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Sprague-Dawley Rats을 이용한 결명자 물 추출물의 26주 반복 경구투여 독성시험 및 4주 회복시험
한국약용작물학회지
2018 .04
질소시비량이 결명자 생육과 수량에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2015 .05
Antioxidant Activity of Rare Naphthalene Derivatives Isolated from Cassia obtusifolia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Lycii fructus, Astragalus membranaceus, Cassia Tora, Polygonatum odoratum, Rubus Coreanus Prevent Diabetic Vascular Complications through Free Radical Scavenging Activity
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
The Characteristics on the Growth of Senna tora L. according to the Planting Date
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Storage Characteristics of Senna tora L. in Accordance with Storage Treatments
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Growth Characteristic and Antioxidant Activity by Cultivation Conditions of Senna tora Sprout
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Effect of Heat Processing on Chemical Composition and Antioxidative Activity of Wheat Sprout Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Gamma Ray on Germination, Growth and Antioxidant Activity of Senna toraSenna tora
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
pH조건 및 화기발달 단계가 결명자 화분 발아에 미치는 영향
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
결명자 새싹의 재배 방법과 수확 시기에 따른 항산화 활성
한국약용작물학회지
2023 .12
Application and Functionalities of Germinated Wheat Tea at Optimized Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
볶음 공정에 따른 발아 향미차의 향기성분 및 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Comparison of quality and bioactive components of Korean green, white, and black teas and their associated GABA teas
한국식품과학회지
2022 .04
Evaluation of the Antioxidant Activities in Blended Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Biosynthetic Gene Clusters in the Genome of Medicinal Plant Senna tora
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Effects of Tea Field Terroir on Green Tea Characteristics and Associated Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Gamma-Ray Irradiation on Pretreatment and Enzymatic Hydrolysis of Senna tora Stalk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Quality Properties of Enzymatically Fermented Tea Prepared with Korea Green Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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