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Germination and Quality Characteristics of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Contents and Activities of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Change in Antioxidant activity of Grain germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of germination conditions to enhance the antioxidant activity in chickpea (Cicer arietimum L.) using response surface methodology
Food Science and Preservation
2022 .07
Influence of Air Temperature on Seed Germination of Allium cepa cv. ‘Thunderball’
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
국제종자검정협회(ISTA) 변온조건에서 비탈면 복원용 주요 초화류의 발아율 및 발아속도
환경복원녹화
2018 .01
채취 시기와 발아 온도에 따른 진달래의 종자 및 발아 특성
한국산림과학회지
2018 .01
Germination Characteristics of Two Native Plants Affected by Temperature and Light Treatments
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
국내 쌀귀리 첨가 밥의 이화학적 특성 및 항산화활성
산업식품공학
2016 .01
Antifreeze proteins promote the germination of low temperature-treated petunia seeds via regulation of antioxidant- and proline-related genes
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
지황 종자의 형태 및 발아 특성
한국약용작물학회지
2022 .06
국내 육성 쌀귀리 품종의 이화학 특성 및 베타글루칸 함량
한국식품과학회지
2017 .02
Effect of Storage Temperature and Storage Method on the Germination of Polygonatum spp.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
발아환경에 따른 켄터키 블루그래스의 종자 발아력, 발아세 및 발아피크 비교
환경복원녹화
2015 .01
Germination Characteristics of Three Medicinal Plants as Affected by Different Light Quality
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Promoted Seed Germination in Cimicifuga heracleifolia Kom. by Cold Water Pretreatment and Low Germination Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
발아에 따른 참기름의 기능성 성분 및 항산화 활성의 변화
한국식품영양과학회지
2023 .10
Influences of Pretreatments on Functional Components and Antioxidant Activities of Oat Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
우리나라 골프장 그린에 사용하는 Creeping Bentgrass (Agrostis stolonifera L.) 주요 품종별 발아특성
Weed&Turfgrass Science
2020 .12
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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