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Evaluation of Gummy Stem Blight Resistance and Selection for Development of Inbred Line in Wild Watermelon (Citrullus spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
A systemic view of phosphate starvation-responsive genes in rice roots to enhance phosphate use efficiency in rice
Plant Biotechnology Reports
2018 .08
Breeding Hybrid Rice with Genes Resistance to Diseases and Insects Using Marker-Assisted Selection and Evaluation of Biological Assay
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
국내 벼 주요 재배품종의 키다리병 저항성 평가
한국육종학회지
2023 .06
수박 덩굴쪼김병 및 뿌리혹선충 저항성 자원 선발 및 특성평가
한국육종학회지
2022 .09
국내 육성 벼 243 품종의 형태적 특성에 따른 품종 분류
한국육종학회지
2016 .01
Development of Resistant Gene-Pyramided Japonica Rice for Multiple Biotic Stresses Using Molecular Marker-Assisted Selection
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
연계재배와 밭못자리 검정을 통한 도열병 내구저항성 비교평가
한국육종학회지
2016 .12
Enhancement of Panicle Blast Resistance in Korean Rice Cultivar ‘Saeilmi’ by Marker Assisted Backcross Breeding
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
Assessment of Selected Heavy Metal Concentrations in Agricultural Soils around Industrial Complexes in Southwestern Areas of Korea
한국토양비료학회지
2016 .10
국내 밀 품종의 붉은곰팡이병 저항성 유전자 평가
한국육종학회지
2024 .09
저항성 유전자 도입과 벼 후대계통의 열악형질간의 관계분석
한국육종학회지
2021 .12
냉동볶음밥 제조를 위한 품종별 쌀의 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
개화시기가 상이한 두 개의 무 계통간 개화유전자 서열변이 분석
한국육종학회지
2017 .01
한국 육성 벼 품종의 DNA profiling에 의한 유전적 다양성 분석 및 품종 판별
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
Selection of Heat Stress-Resistant Varieties from Radish and Analysis of Gene Expression
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparative Transcriptome Analysis of RNA-seq Data for Identifying Cold-responsive Genes of Korean Tea Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
벼줄무늬잎마름병 신규 저항성 보유 유전자원 탐색
한국육종학회지
2019 .01
Functional characterization of two ubiquitination genes in the rice blast fungus, Magnaporthe oryzae
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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