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머위 잎의 생리활성 물질함량 및 항산화 활성에 미치는 몇 가지 전처리의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Protective Effect of Petasites japonicus Leaves on H₂O₂-Induced Cytotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant and Antimicrobial Activities of Endophytic Fungi Isolated from Petasites japonicus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protective Effects of Butterbur (Petasites japonicus) Extracts against Oxidative Stress in HS68 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
PM2.5로 유도된 RAW264.7 세포에서 프로폴리스와 머위 잎 혼합추출물의 항염 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2024 .10
Anti-obesity effect of butterbur (Petasites japonicus) root in C57BL/6N mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
논산지역 재배 머위의 바이러스 감염 실태
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Anti-hyperlipidemia effects of fermented Petasites japonicus and Cudrania tricuspidata sub-branches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The immunological roles of extracellular vesicles derived from Petasites japonicus, in the maturation and activation of dendritic cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Removing Effects of Off-Flavor on Perilla Seed Oil by Supercritical Carbon Dioxide Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
S-petasin from Petasites japonicus Reduces Lipid Accumulation in Oleic Acid-induced HepG2 Cells
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
수확 연도에 따른 쑥 정유의 주요 화합물 함량 변화
한국식품영양학회지
2015 .08
와송 첨가량에 따른 젤리의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
SDE 및 SPME법을 이용한 개똥쑥(Artemisia annua L.)의 휘발성 향기성분의 비교
Food Science and Preservation
2018 .06
엉겅퀴 정유의 화학적 조성 및 수확시기에 따른 주요 화합물 함량 변화
한국식품영양학회지
2016 .06
머위 지하경의 저온처리가 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
구절초와 쑥부쟁이 정유의 휘발성 향기성분 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
머위 지하경 정식시기가 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
HPLC Analysis of Standard Compounds of Eleutherococcus senticosus (Rupr. & Maxim.) Maxim. Extracts in Different Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
곤달비 및 곰취의 휘발성 향기성분 비교
한국식품영양학회지
2021 .08
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