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거정석 첨가 급여가 비육한우의 체중 증가량, 혈액 성상, 면역성 및 도체등급에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
Effect of Aging and Freezing Conditions on Meat Quality and Storage Stability of 1<sup>++</sup> Grade Hanwoo Steer Beef: Implications for Shelf Life
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparisons of Beef Fatty Acid and Amino Acid Characteristics between Jeju Black Cattle, Hanwoo, and Wagyu Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
한우 거세 1+등급육의 대·소분할 부위별 일반성분, 무기질 및 비타민 조성
한국식품영양과학회지
2021 .04
Study on the fatty acid profile of phospholipid and neutral lipid in Hanwoo beef and their relationship to genetic variation
한국축산학회지
2019 .01
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Fatty Acid Profiles of Ten Muscles from High and Low Marbled (Quality Grade 1<sup>++</sup> and 2) Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2016 .01
내가 하고 싶었던 한우 마블링 이야기들
동물생명과학연구
2016 .06
한방생균제가 한우의 체중, 혈액성상, 면역성 및 육량·육질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .12
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Monthly Hanwoo supply and forecasting models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Effect of Natural Plant Extracts on Quality Characteristics and Storage Stability of Hanwoo Beef Jerky
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Determination of Point of Sale and Consumption for Hanwoo Beef Based on Quality Grade and Aging Time
Food science of animal resources
2019 .01
Comparison of Quality Property and Functionality among Beef Jerky made from Hanwoo, Australian and New Zealand beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
Comparison of Quality Characteristics and Antioxidant Activity in Loin Meats of Organic Hanwoo, America and Australian Beefs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한우사골 추출액의 급여가 육계 가슴살의 아미노산 및 지방산 조성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
Characteristics and Health Benefit of Highly Marbled Wagyu and Hanwoo Beef
한국축산식품학회지
2016 .01
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