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용인지역 고등학생의 식품표시제에 대한 인식도
동아시아식생활학회지
2017 .02
Perception and practice regarding allergen labeling : focus on food-related employees
Nutrition Research and Practice
2016 .08
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Nutrition Research and Practice
2016 .08
서울 일부 지역 학교 청소년들의 식품/영양 라벨링에 대한 중요도-수행도 연구
Journal of Nutrition and Health
2017 .08
경기지역 고등학생의 가공식품 구매 시 식품표시 인식 및 확인에 관한 연구 : 성별과 식품표시 인식여부를 중심으로
과학논집
2016 .02
영양표시타입이 가정간편식 건강성 평가와 구매의도에 미치는 영향
대한지역사회영양학회지
2022 .10
Distance two labeling on the square of a cycle
한국수학논문집
2015 .01
성인 소비자의 육류 안전성에 대한 우려도 및 육류 관련 표시제 이용 실태 분석
동아시아식생활학회지
2019 .08
현 영양표시제도로 파악할 수 있는 한국인의 영양소 섭취 정보의 범위 : 2013년 국민건강영양조사 자료를 이용하여
대한지역사회영양학회지
2018 .04
음식점 원산지표시제에 관한 중요도-만족도 분석
한국식품조리과학회지
2015 .01
Parents’ meal choices for their children at fast food and family restaurants with different menu labeling presentations
Nutrition Research and Practice
2018 .06
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Nutrition Research and Practice
2018 .06
FACE MAGIC LABELING OF DOUBLE DUPLICATION OF GRAPHS
Advanced Studies in Contemporary Mathematics
2021 .10
On Prime Cordial Labeling of Graphs
Kyungpook Mathematical Journal
2016 .01
Customers" perception of the attributes of different formats of menu labeling: a comparison between Korea and the U.S.
Nutrition Research and Practice
2020 .06
Customers' perception of the attributes of different formats of menu labeling: a comparison between Korea and the U.S.
Nutrition Research and Practice
2020 .06
Further results on mean cordial labeling for three star graph
Proceedings of the Jangjeon Mathematical Society
2020 .01
Centroidal mean labeling of graphs-II
Proceedings of the Jangjeon Mathematical Society
2020 .01
V-super vertex out-magic total labelings of digraphs
대한수학회논문집
2017 .01
Attitudes and preferences of consumers toward food allergy labeling practices by diagnosis of food allergies
Nutrition Research and Practice
2015 .10
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