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Present Situation and Development Trend of Chinese Flower Industry
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Current Status and Challenges of Flower Industry in China
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Morphological Characteristics of Flower Organs at Different Flower Developmental Stages in Various Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Tools for Cut Flower for Export: Is It a Genuine Challenge from Growers to Customers?
화훼연구
2020 .01
A study of the improvement of the national technical qualification practical evaluation method on National Competency Standards in the field of floral design
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Primary Screening of Antioxidant Activity, Total Polyphenol Content, Carotenoid Content, and Nutritional Composition of 13 Edible Flowers from Japan
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
Natural Preservative Solution for Cut Flowers: Selection the Proper Solution for Prolonging Vase Life of Cut Flowers
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Gene expression analysis related to ethylene induced female flowers of cucumber (Cucumis sativus L.) at different photoperiod
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
화장품 산업에서의 꽃을 활용한 소재 개발 및 제품화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Involvement of Ethylene Biosynthesis in Gray Mold Disease Caused by Botrytis cinerea in Cut Roses with Different Development Stages
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
세계 속의 한국 화훼 현황과 전망
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
한국 화훼산업의 현황과 미래 전망
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
감마선 처리에 의한 중형 크기의 분화용 국화 신품종 ‘Solar Egg’
화훼연구
2022 .03
국내 절화류 표준규격 현황 및 발전 방향
화훼연구
2024 .03
Growth Characteristic of Cut Flower Rose during High Temperature Period
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
한국산 절화류 및 국화 수출 활성화를 위한 국내 및 해외 시장성 분석
화훼연구
2021 .01
자식을 통한 분화용 거베라 순계 양성 및 일대잡종의 성능
한국육종학회지
2015 .01
프리저브드 플라워 상품개발을 위한 국내 소비자 대상 인식 및 선호도 조사
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
습식 전처리가 일본 수출 백합의 절화 수명과 품질에 미치는 영향
화훼연구
2016 .01
국내 소비자와 판매자의 국내산·수입산 절화 인식 조사
화훼연구
2023 .06
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