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Effects of Unripe Citrus Extracts on Ultraviolet B-Induced Skin Damage in Hairless Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Inner Beauty (Anti-Wrinkle) Material from Putgyul (Unripe Citrus) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes in Accumulation of Functional Ingredients and Their Utilization during the Growth Stages of ‘Kiyomi’, ‘Yoshiura Ponkan’, and ‘Setomi’
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Quality Evaluation of Commercial Unripe Apple Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development and Utilization of Citrus Functional Material in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characteristics of Ethanol Extract Powder Manufactured from Bitter Melon Unripe Fruit Using Spray Dryer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Polyphenol Oxidase Activity and Total Phenolic Content on Browning and Quality of Dried-Persimmon According to Maturity Degree of Astringent Persimmon
경북대농학지
2015 .01
Antioxidant Activity and Mineral Content of Unripe Apples Grown in Gangwon-Do
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
감귤 생장기 동안 albedo와 flavedo의 두께 및 segment와 oil gland의 면적 변화
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
A Pectic Polysaccharide Isolated from Korean Unripe Citrus (Cheongkyool) Peels Inhibits Tumor Metastasis via Enhanced Activation of Immune-Related Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Mutagenicity of ethanolic extract powder from unripe fruit of Momordica charantia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
미숙 무화과 추출물을 이용한 분무건조 분말의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .06
Structural characterization of flavonoid glycosides in Jeju Putgyul (Unripe citrus) extract using liquid chromatography coupled with electrospray ionization ion trap mass spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
감귤기능성 소재개발 및 활용
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Gamma Irradiation as a Quarantine Treatment and Its Effects on Physicochemical and Sensory Qualities of Korean Citrus Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Dietary intakes of citrus fruit and risk of gastric cancer incidence: an adaptive meta-analysis of cohort studies
Epidemiology and Health
2016 .01
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