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Quantitative of Biogenic Amines in Commercial Salted and Fermented Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauce
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
국내산 시판 멸치(Engraulis japonicas) 액젓의 품질평가
한국수산과학회지
2018 .12
Analysis of Biogenic Amines in Commercial Fish Sauces by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓에서 putrescine 생성균의 분리 및 특성
한국수산과학회지
2016 .10
젓갈류 및 배추김치에서의 바이오제닉 아민류 함량 조사 연구
한국수산과학회지
2019 .02
Isolation and Identification Putrescine and Tryptamine Producing Bacteria from Commercial Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauces
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Biogenic Amine Formation in "Bez Sucuk," a Type of Turkish Traditional Fermented Sausage Produced with Different Meat: Fat Ratios
한국축산식품학회지
2018 .01
The Effect of pH Control by Organic and Inorganic acid/base on Reducing Biogenic Amines in the Fermented Fish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Biogenic Amines in Korean Fermented Food : Formation, Detection, and Control
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of organic acids on the formation of biogenic amines in fermented anchovy sauce comprising raw anchovy materials with different levels of freshness
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
The Effect of the Sugar-amino Reaction on Reducing Biogenic Amines in the Fermented Fish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
시판 까나리(Ammodytes personatus) 액젓에서 분리한 tryptamine 생성균의 특성
한국수산과학회지
2016 .12
Monitoring and Risk Assessment of Lead and Cadmium in Various Agricultural Products Collected from the Korean Market
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
원료의 선도가 멸치액젓의 품질 및 위생안전성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .08
Concentration of heavy metals in shellfishes and health risk assessment from Korean coastal areas
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .12
Biogenic Amines Content and Physiological Activities of Makgeolli According to Fermented Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of the biogenic amines in commercial low-salt shrimp pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Microbiological and chemical hazard analyses of adductor muscle in the comb pen shell Atrina pectinata
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
The State of Marine Pollution in the Waters adjacent to Shipyards in Korea - 3. Evaluation of the Pollution of Heavy Metals in Offshore Surface Sediments around Major Shipyards in Summer 2010
해양환경안전학회지
2015 .01
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
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