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The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
장기 숙성된 한식간장의 맛성분 및 관능적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Change of Antioxidant Activity and Amino Acid Content of 5 Soy Sauces in Different Aging Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Functionality Analysis on Tomato-fermented Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
장기숙성 한식간장의 숙성 기간별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2019 .01
지역별 옹기에서 발효된 한국 전통간장의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .06
허브간장의 항산화성 및 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
Quality characteristics of retort samgyetang marinated with different levels of soy sauce and processed at different F0 values
한국축산학회지
2020 .01
Analysis of Quality Characteristics of Regional Traditional and Commercial Soy Sauce (Ganjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
간장박 가수분해물로부터 풍미소스류 제조를 위한 반응향의 최적화
한국식품영양과학회지
2018 .12
Characteristics of soy sauce using Bacillus subtilis SY06 strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immuno-Stimulating Activities of Polysaccharide Isolated from Korean-Style Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Characteristics of Bacillus Species Isolated from Korean Traditional Soy Sauce, Ganjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
풍미소스류 제조를 위한 간장박 효소가수분해물의 최적화
한국식품영양과학회지
2017 .12
Variation in the Bacterial Community of Soy Sauce Depending to the Size of Fermented Soybean Lumps by Fermentation Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Identification of microorganisms by next generation sequencing Ganjang (Korean soy sauce)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
염도 변화에 따른 오징어 액젓의 이화학적 및 관능 특성 비교
산업식품공학
2018 .01
Changes of physiochemical characteristics, antioxidant activities, and aroma profiles of soy sauce mash fermented in different containers for 60 days
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
여주분말 함유 간장의 이화학적 특성, phytochemical 함량 및 생리활성 비교
Food Science and Preservation
2017 .12
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