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Analysis of the Increase in the Green Occurrence at the Tip of Garlic Cloves ‘Kichan’ and ‘Hongsan’ based on the Duration of Pre-drying in the Field
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
마늘 신품종 ‘홍산’ 보급을 위한 몇 가지 재배 기술 개발
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
전국 재배용 다수성 6쪽 마늘 ‘홍산’
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
마늘 신품종 홍산과 한산의 식물화학적 구성 및 생리활성 비교
한국식품과학회지
2019 .04
Quality Characteristics of black garlic by garlic pretreatment and enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
신품종 마늘 ‘홍산’의 중서부 지역 재배기술
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
국산 마늘 ‘홍산’ 품종판별 분자표지 개발
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Analysis of Quality Characteristics of Baeksan Garlic, Daeseo Garlic, and Namdo Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Quality Characteristics of Garlic Oil Stored under Different Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Growth Characteristics, Allicin, and Organic Sulfur Compounds Contents by Penman-Monteith Equation based Irrigation Treatment to Two ‘Namdo’ and ‘Hongsan’ Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
충북지역에서 채종지역별 홍산 마늘의 생육특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
LED 혼합 광 비율에 따른 ‘홍산’ 마늘 새싹 주아 최적 생육조건 규명
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
신품종 마늘 ‘홍산’의 수확 전 처리 및 수확기에 따른 수량 및 성분 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Sensory Flavor Evaluation of Commercial Dried Garlic Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Kimchi according to Garlic contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Postharvest technologies for fruits and vegetables in South Asian countries : a review
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Quality Characteristics of Garlic Sprouts During Growth Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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