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Dietary quality and food intake by plant protein intake levels in older adults in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Role of Protein Intake in Preserving Skeletal Muscle Mass in Older Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Protein intake of quantitative and qualitative aspects is associated with hand grip strength in Korean early elderly women
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국 성인의 음료 및 수분 섭취 현황 - 국민건강영양조사 2019 자료를 이용하여-
한국식품영양학회지
2021 .10
우리나라 고등학생의 식품 및 영양소 섭취 변화 추이 - 2007~2015 국민건강영양조사를 이용하여 -
한국식품영양학회지
2020 .01
Inhibition of Inflammatory Bowel Diseases by Excess Caloric Intake is associated with Immune Responses and Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
12주저항트레이닝 운동시 천연단백질과 분리유청단백질 섭취의 차이가 근육량 및 신체구성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2016 .10
Relationship between prediabetes and protein intake in middle-aged Korean adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
대사증후군 환자의 양적 및 질적 식사섭취상태 평가
한국식품영양학회지
2016 .08
Dietary intake of pregnant women carrying singletons or multiples and post-delivery changes in intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
중년남성에서 밀가루음식 섭취빈도에 따른 영양소 섭취와 건강지표- 제6기(2013~2015년) 국민건강영양조사 자료 이용 -
한국식품영양학회지
2018 .01
Plant Protein Intake and Osteosarcopenic Obesity in Korean Adults 50 Years and Older
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of protein-balanced beverage intake on the antioxidant status and immune-related biomarkers in healthy elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Sugar Intake and the Risk of Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
당류 섭취 감소를 위한 고당류 섭취율자의 특성 및 행태 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Immune-enhancing Effect of Oriental Herb Extract Mixture, TF-343 in RAW 264.7 Macrophage and Immune-suppressed Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
보호동기요인이 나트륨 저감화 관련 행동 의도에 미치는 영향 - 경남?부산 지역 대학생을 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
건강기능식품의 섭취 시 주의사항 표시제도 개선에 대한 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
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