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Age and Growth of Brown croaker, Miichthys miiuy
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
시판 반염건 민어(Miichthys miiuy)의 영양 및 맛 특성
한국수산과학회지
2015 .12
Seasonal and ontogenetic change in the diet composition of brown croaker, Miichthys miiuy from Korean waters
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Estimating the spawning period of Brown croaker(Miichthys miiuy) using a colordifference meter(TEP-135)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effects of Different Processing Methods on Physicochemical Properties of Juice Products from Chinese Cabbages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Cryogenic Milling on Physicochemical Properties of Dried Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Properties of Various Commercial Tangerine Peel Tea Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Syrup Products Containing D-Allulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes of Physicochemical Properties and Functional Components of Citron Pomace by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biological Properties of Onion Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparative evaluation of the physicochemical profile of dried laver in Korea for quality grade determination
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Physicochemical Properties and Storage Stability of Plant-based Alternative Meat Products Prepared with Low-Fat Soybean Powder Treated by Supercritical CO2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Hot-Air Drying on Quality and Physicochemical Properties of Lettuce and Nappa Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
경남지역 일부 남자대학생의 흡연 여부에 따른 식생활습관 및흡연에 영향을 미치는 요인
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
Physicochemical Characteristics with Different Particle Size and Cultivars of Barley Milling By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Properties and Manufacturing of Alginic Acid Bead Containing Amylase by Drying Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality and Physicochemical Characteristics of Various Commercial Roasted Sword bean Tea Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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