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Solubilization of Functional Components by Enzymatic Treatment of Ginger Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Hair Growth Promoting Effect of Citron Seed Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Research on the status and quality characteristics of apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical properties of ginger and ginger pomace according to drying method and quality characteristics of seasoning cubes containing them
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of the Amount of Inoculation and Period and on Citron Lactobacillus Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant properties of syrup prepared by apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
단위 동물 사료 원료로서 사과 부산물의 활용
동물생명과학연구
2017 .06
Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Properties in Apple Pomace Fermented by Lactobacillus plantarum and Leconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Nutritive Components and Dietary Fiber Content of Stone Cell Resources Extracted from Pear Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Cryogenic Milling on Physicochemical Properties of Dried Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
감귤박 활용 기능성 원예용 토양 피복재 제조 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Quality characteristics of spreads with added ginger pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Production of functional energy bar using soybean biji and apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
감귤박 기반 성형체의 열처리조건에 따른 특성변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Antioxidant activity of Various Solvent Extract from Stone Cell of Pear Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative Study on the Functional and Physicochemical Properties of Seaweed-Based Protein-Polysaccharide Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Improvement Effect of Blood Glucose and Lipid for Garlic and Citron in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
감귤박 기반 토양피복재 제조 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Comparison of the Physicochemical Components and Antioxidant Effects of Air Dried and Roasted Liriopis Tuber Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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