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Quality Characteristics of Ginger and Ginger Juice Pomace Hot Water Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics of spreads with added ginger pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
고압효소처리에 의한 생강의 다당류와 기능성분 수용화
산업식품공학
2018 .01
Quality Characteristics for Reducing Spicy Taste of Ginger and Ginger Juice pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Solubilization of Polysaccharide and Functional Components from Root Crops by Pilot-Scale Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical properties of ginger and ginger pomace according to drying method and quality characteristics of seasoning cubes containing them
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Preparation method of ginger gummy-type jelly with ginger pomace hot water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes of Physicochemical Properties and Functional Components of Citron Pomace by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Solubilization of Functional Components by Enzyme Treatment from Salvia plebeia R. Br.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics of Changes in Growth and Internal Components according to Harvesting Season of Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Emulsification of Functional Components Extracted from Ginger for Solubility Enhancement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
전처리 방법에 따른 생강과 생강박 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Research on the status and quality characteristics of apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
단위 동물 사료 원료로서 사과 부산물의 활용
동물생명과학연구
2017 .06
Nutritive Components and Dietary Fiber Content of Stone Cell Resources Extracted from Pear Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
감귤박 기반 성형체의 열처리조건에 따른 특성변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Beneficial Effects of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Extracts in Skin Health through Their Anti-oxidant and Whitening Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Box-Storage with Filling Materials in Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
동결건조에 따른 생강과 생강박 분말의 품질 특성
Food Science and Preservation
2024 .10
Development of Cleaved Amplified Polymorphic Sequence Markers for Classifying Ginger (Zingiber Officinale) Cultivars Using Reference Sequencing
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .06
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