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Research on the status and quality characteristics of apple pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Preparation and quality characteristics of functional HALAL chicken thigh sausage containing tofu Residues (biji)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant properties of syrup prepared by apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality and Antioxidant Properties of Binding Agent Prepared with Apple Pomace Powder for Granola Bar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity of Subcritical Water Extract of Apple Pomace by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Exploring the Potential of Apple Pomace in Sustainable Extruded Snack Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
단위 동물 사료 원료로서 사과 부산물의 활용
동물생명과학연구
2017 .06
Anti-fatigue Effect of a Ursolic Acid-rich Extract from Apple Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Eco-friendly extraction of apple pomace pectin with various organic acids and its structural properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
비지 첨가에 따른 국수의 제면 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Optimization of γ-Aminobutyric Acid (GABA) Production to Using Apple Pomace by Fermentation Using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality and sensory characteristics of Muffin added with "Fuji" apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Comparison of Aglycone-Isoflavone Content Extracted with Different Solvents from Biji Dried by Various Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes of Physicochemical Properties and Functional Components of Citron Pomace by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
감귤박 활용 기능성 원예용 토양 피복재 제조 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Quality characteristics of spreads with added ginger pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Solubilization of Functional Components by Enzymatic Treatment of Ginger Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
감귤박 기반 성형체의 열처리조건에 따른 특성변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
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