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Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Organic and Conventional Spinach (Spinacia oleracea)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant activities and cholesterol production inhibiting abilities of Spinach (Spinacia oleracea L.) extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Germination and Proteomic Changes according to Morphological Character of Spinach (Spinacia oleracea) Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effect of Spinach (Spinacia oleracea L.) Ethanolic Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
시금치(Spinacia oleracea)와 비트(Beta vulgaris) 중 살충제 Thiamethoxam의 잔류특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Phycochemical Properties of Venison Hamburger Patties Prepared with Spinacia oleracea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
저온 보존을 이용한 간편 중기 식물캘러스 저장법
Journal of Plant Biotechnology
2022 .09
쇠비름 첨가 설기떡의 품질 특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2016 .10
Antioxidant Activities of Edible Korean Mountainous Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Skin-whitening and Antioxidant Activities of Emulsification Mealworm Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Organogenesis from Callus Derived from In Vitro Root Tissues of Wild Prunus yedoensis Matsumura
Journal of forest and environmental science
2019 .01
국내 시판 식용버섯 열수 추출물의 피부미백 기능 연구
한국버섯학회지
2016 .01
시금치 (Spinacia oleracea L.) 잎에서 광 파장이 잔토필 회로의 작동에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Comparison of Antioxidant Capacities of Edible Flower Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physical Characteristics and Antioxidant Activity of Edible Films based on Apple Polysaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Different Anti-browning Agents on Phenol Oxidation and Callus Proliferation in Sageretia Theezans
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
캘러스 활용도를 향상시키기 위한 벼(Oryza sativa L.) 형질전환 시스템 구축
한국육종학회지
2017 .01
노지재배 비금도 섬초(시금치) 분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .08
발광다이오드와 UV-A 광원이 시금치의 생육, 품질 및 비타민 함량에 미치는 영향잎의 형태적 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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