지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
쇠비름 첨가 설기떡의 저장성 및 노화 특성
한국식품영양과학회지
2015 .10
Effects of Portulaca oleracea L. Extract on Apoptosis Induction in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Sulgidduk Added with Almond
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Portulaca oleracea L. Extract Enhances Glucose Uptake through PI3K Signaling in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk According to Storage Periods by rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Organic and Conventional Spinach (Spinacia oleracea)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Gene-based Molecular Markers for Leaf Color in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
도토리분말을 첨가한 현미설기떡의 제조 및 품질평가
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Antioxidant and Anti-inflammation Activities of Kale (Brassica oleracea L) extracted with Hot water and ethanol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
아피오스 분말 첨가 설기떡의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
Antioxidant activities and cholesterol production inhibiting abilities of Spinach (Spinacia oleracea L.) extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk Prepared by Different Pigmented Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics and Antioxdative Activity of Sulgidduk (Rice Cake) Added with Black Carrot Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Portulaca oleracea L. Extract Reduces Hyperglycemia and Improves Insulin Sensitivity in C57BL/Ksj-db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Improved Understanding of the Genetic and Biochemical Basis of Black Rot Resistance in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Identification and Expression Analysis of Glucosinolate Biosynthetic Genes in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Transcriptome Analysis between Green Cabbage (Brassica oleracea var. capitata) and Savoy Cabbage (Brassica oleracea var. sabauda)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effects of Portulaca oleracea L. Extract on Hepatic Cholesterol Metabolism and AMPK/MicroRNA-33/34a Pathway in Rats Fed a High-Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
(E)-5-hydroxy-7-methoxy-3-(2’-hydroxybenzyl)-4-chromanone Isolated from Portulaca oleracea L. Protects INS-1 Pancreatic βCells against high glucose-Induced Apoptosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
0