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자색당근 첨가 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Sulgidduk Added with Almond
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk According to Storage Periods by rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
도토리분말을 첨가한 현미설기떡의 제조 및 품질평가
대한영양사협회 학술지
2019 .01
쇠비름 첨가 설기떡의 품질 특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2016 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
아피오스 분말 첨가 설기떡의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
Quality Characteristics of Sulgidduk Prepared by Different Pigmented Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
도토리 분말을 첨가한 설기떡의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Effects of Rice Flours Prepared with Different Milling Methods on Quality of Sulgidduk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
흑도라지 추출물을 첨가한 설기떡의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
아로니아 분말을 첨가하여 제조한 설기떡의 품질 특성 및 산화방지 활성
한국식품과학회지
2015 .08
백미와 유색미로 만든 설기떡의 품질 특성 비교
한국식품영양과학회지
2021 .07
Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Effect of different cooking methods on the quality and antioxidant activity of black carrot during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Potentials of Carrot (Daucus carota L.) Leaves from Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physiochemical quality characteristics of sulgidduk added with galangal (Alpinia officinarum Hance)
Food Science and Preservation
2024 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic and Convention Fresh Carrots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant activity of Opuntia robusta and its total polyphenol and flavonoid contents
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
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