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조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
자색당근 첨가 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic and Convention Fresh Carrots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Investigation on the Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Black Carrot Powder and Its Potential Utilization in Yanggeng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Antioxidant and Antibacterial Activity of Carrot Seed Oil according to Seed Separation Grade and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Antioxidant activities of carrot and cherry tomato juices prepared using various extractors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Comparison of Beta-Carotene Bioavailability Between Fresh Carrots and Freshly Squeezed Carrots Juice Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Potential of Vegetable Extracts during the Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Black Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
안토시아닌 함유 과채소류의 생리활성성분 함량과 항산화능 및 저장에 따른 자색당근 추출물 첨가 푸딩의 품질특성 비교
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
고형분과 액상의 분리 및 형상을 달리한 대용량 당근 레토르트 제품의 52주 저장기간에 따른 품질변화 특성
산업식품공학
2016 .01
수확 후 전처리 및 포장방법이 저장 중 당근의 품질변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effects of Frying Oil, Temperature and Time on the Quality of Deep-Fat Fried Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Potentials of Carrot (Daucus carota L.) Leaves from Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activities of Aged Black Chestnut Inner Shell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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