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Effect of different cooking methods on the quality and antioxidant activity of black carrot during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
자색당근 첨가 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Yanggeng Added with Enteromorpha prolifera Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic and Convention Fresh Carrots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Quality characteristics of collagen stick jelly made with mixed powder of apple, carrot and tomato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
매작과의 품질향상을 위한 당근가루 첨가효과 연구
한국식품과학회지
2017 .12
Antioxidant activities of carrot and cherry tomato juices prepared using various extractors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
숙성 흑율피 첨가 양갱의 품질 특성 및 항산화성
Food Science and Preservation
2017 .04
Antioxidant and Antibacterial Activity of Carrot Seed Oil according to Seed Separation Grade and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Effect of Black Rice Powder Levels on Quality Properties of Emulsion-type Sausage
한국축산식품학회지
2016 .01
Comparison of Beta-Carotene Bioavailability Between Fresh Carrots and Freshly Squeezed Carrots Juice Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Potentials of Carrot (Daucus carota L.) Leaves from Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Capacity of Black Rice Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Potential of Vegetable Extracts during the Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies adding Whey Protein Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Black Rice Powder on the Quality Properties of Pork Patties
한국축산식품학회지
2017 .01
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