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Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
튀김유의 종류를 달리한 약과의 품질 특성
산업식품공학
2017 .01
풀칠 · 고명기로 제조된 김부각의 물리적 건조 및 튀김 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
Physicochemical and organoleptic characteristics of deep-fat fried and microwaved potato chips
Applied Biological Chemistry
2015 .01
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
자색당근 첨가 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
Effect of different cooking methods on the quality and antioxidant activity of black carrot during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
브로콜리 추출물을 이용한 우동 고명용 튀김볼의 저장성 증진
산업식품공학
2018 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic and Convention Fresh Carrots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quantification of Cholesterol Content in Eight Kinds of Fried Rice Consumed in South Korean (2018)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
Effect of Basil (Ocimum basilicum L.) Seed Gum for Reducing Oil Uptake in Doughnuts during Deep Fat Frying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
튀김유의 종류를 달리한 약과의 저장 중 품질 특성
산업식품공학
2018 .01
Comparison of Beta-Carotene Bioavailability Between Fresh Carrots and Freshly Squeezed Carrots Juice Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
부산지역 전복 종자방류사업의 경제적 효과 분석
수산해양교육연구
2023 .12
Quality Variation and Ginsenoside Content Depending on Frying Conditions of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Sweet Potato Powder Selected Based on the Polar Paradox Hypothesis on Oil Oxidation in the Preparation of Deep-Fried Croquettes
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Antioxidant and Antibacterial Activity of Carrot Seed Oil according to Seed Separation Grade and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
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