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Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Bacillus sp. 발효를 이용한 감자 칩의 아크릴아마이드 저감화
한국식품영양과학회지
2016 .03
Determination of Optimal Processing Conditions of High Protein Laver Chip using Air-Frying Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Free listing with intensity scale to evaluate sensory characteristics of commercial potato chips
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of sensory characteristics of commercial potato chips using Ideal free listing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Frying Oil, Temperature and Time on the Quality of Deep-Fat Fried Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Bacillus subtilis를 이용한 발효 감자 칩의 감자 품종에 따른 아크릴아마이드 저감화 비교
한국식품영양과학회지
2017 .06
Evaluation of Tuber Quality and Selection for Chip Processing in 21 Potato Clone
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
휴면기간이 짧고 숙기가 빠른 2기작 감자 신품종 ‘새봉’
한국육종학회지
2021 .12
비유탕 감자 칩 제조에 미치는 과열증기처리의 영향
산업식품공학
2016 .01
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Flavor and Texture Change during Potato Chip Consumption Evaluated by Trained Descriptive Panel and Naive Consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
휴면기간이 짧은 칩가공용 2기작감자 신품종 은선
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
부산지역 전복 종자방류사업의 경제적 효과 분석
수산해양교육연구
2023 .12
풀칠 · 고명기로 제조된 김부각의 물리적 건조 및 튀김 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
휴면기간이 짧은 칩가공용 감자 신품종 ‘남선’
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Characterization of Thermomechanical Pulping Using Mixed Wood Chips from Pinewood Nematode-Infected Forests
펄프·종이기술
2024 .10
튀김유의 종류를 달리한 약과의 품질 특성
산업식품공학
2017 .01
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