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Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
멸치볶음의 조리방법에 따른 Nε-(carboxymethyl)lysine 함량 변화
한국수산과학회지
2017 .10
브로콜리 추출물을 이용한 우동 고명용 튀김볼의 저장성 증진
산업식품공학
2018 .01
부산지역 전복 종자방류사업의 경제적 효과 분석
수산해양교육연구
2023 .12
풀칠 · 고명기로 제조된 김부각의 물리적 건조 및 튀김 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
A comparative study on sensory evaluation of kimchi and stir-fried kimchi targeting Thai buyers and consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Variation and Ginsenoside Content Depending on Frying Conditions of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
튀김유의 종류를 달리한 약과의 품질 특성
산업식품공학
2017 .01
국내 식품 중 구이, 찜, 볶음, 조림에 존재하는 수용성 비타민 B<sub>1</sub>, B<sub>2</sub> 그리고 B<sub>3</sub> 함량 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
당-염 침지 전처리 공정과 진공저온유탕기술을 적용한 굴(Crassostrea gigas) 스낵의 제조공정 최적화
한국수산과학회지
2024 .12
The effects of traditional frying method on proximate composition and energetic values of fish species from Karachi coast of Pakistan
식품보건융합연구
2019 .01
튀김횟수에 따른 튀김식품(돈까스, 감자튀김) 및 식용유지(대두유, 카놀라유, 팜유, 돈지)의 변화
한국식품과학회지
2017 .02
Enhancement of Antioxidant Quality of Green Leafy Vegetables upon Different Cooking Method
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
광어 종자생산업체의 수익성 분석
수산해양교육연구
2016 .12
The effect of baking and frying on the nutritional composition of mackerel
Food Science and Preservation
2018 .07
경기 및 인천지역 영양(교)사의 당류 저감화 인식과 첨가당 사용실태
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Determination of Optimal Processing Conditions of High Protein Laver Chip using Air-Frying Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Effect of Wasabi on Fatty Acid Profiles During Repetitive Frying Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical and organoleptic characteristics of deep-fat fried and microwaved potato chips
Applied Biological Chemistry
2015 .01
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