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상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
Complexity of kimchi fermentation: Factors influencing the microbial and metabolic profile of kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Korea’s export kimchi strategy based on the characteristics of American consumer product kimchi trade
식품저장과 가공산업
2024 .09
한국 김치산업의 발전과 전망
식품과학과 산업
2020 .12
저장조건을 달리한 봄배추로 제조한 김치의 숙성 중 품질 변화
한국식품영양학회지
2017 .04
김치냉장고의 탄생: 발효 음식, 새로운 주거 환경, 냉장 기술
식품과학과 산업
2023 .09
시판김치 인식도 조사를 기반으로 한 김치양념 최적화 연구: 전라북도 여성을 대상으로
산업식품공학
2018 .01
Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
김치산업의 발달사
식품과학과 산업
2016 .12
Analysis of cabbage acquisition by kimchi processor
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .09
순무백김치의 이화학적 특성 및 인체위암세포(AGS)의 항암효과
한국식품영양학회지
2022 .04
Monitoring and identifying the nutritional values and quality of seasoned seaweed mixed with kimchi and kimchi stew during the storage period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of Kimchi Function and Anti-Obesity/Anti-Inflammatory Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
Metabolomic study on salt effect on kimchi quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Feasibility of using kimchi by-products as a source of functional ingredients
Applied Biological Chemistry
2016 .01
김치산업의 현황과 전망
식품산업과 영양
2019 .06
첨가물을 혼합한 김치의 이화화적 특성과 기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2018 .01
김치 유산균 Starter를 이용한 저염김치의 발효 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
The Effect of Salinity on Starch-Derived Metabolites Released from Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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