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음료류와 제과류의 수용성 비타민 B₁, B₂, B₃ 및 B7 함량 검토
한국식품영양과학회지
2021 .06
영양성분 데이터베이스: 구이식품에 존재하는 수용성 비타민 thiamin, riboflavin, niacin 함량
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Thiamine, riboflavin and niacin contents in fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Cholesterol Contents of Foods for Nutrient Database in 2015
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
국내 식품 중 밥류와 국(탕) 및 찌개류의 수용성 바이타민 B₁, B₂, 그리고 B₃ 함량 검토
한국식품과학회지
2018 .08
Determination of thiamine, riboflavin and niacin contents in 23 kinds of late-night snack foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Contents of thiamine, riboflavin, and niacin in sprouted vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of riboflavin contents on the meat processed foods consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Monitoring of Acrylamide Contents in Various Home-Cooking Air-fried Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 육성 잡곡에 함유된 Thiamine, Riboflavin 및 Niacin 함량
한국식품영양과학회지
2021 .12
2015 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
2016 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Measurement of total riboflavin contents in seaweed products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of thiamine and niacin contents in meat processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Utilization Status and Consumer Satisfaction Rate of the Korea National Food Nutrient Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
멸치볶음의 조리방법에 따른 Nε-(carboxymethyl)lysine 함량 변화
한국수산과학회지
2017 .10
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