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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Content of riboflavin in processed seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Determination of thiamine and niacin contents in meat processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Meat analog as future food: a review
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2020 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
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Technical requirements for cultured meat production: a review
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2021 .01
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2017 .10
Variation of riboflavin contents in Corn (Zea mays) according to heat-treatment
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2022 .10
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Thiamine, riboflavin and niacin contents in fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
펫푸드 시장에서의 배양육 활성화 방안
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2022 .12
Determination of cholesterol contents from the 8 selected Korean foods obtained in 2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Contents of thiamine, riboflavin, and niacin in sprouted vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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