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Contents of thiamine, riboflavin, and niacin in sprouted vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of thiamine, riboflavin and niacin contents in 23 kinds of late-night snack foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of thiamine and niacin contents in meat processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 육성 잡곡에 함유된 Thiamine, Riboflavin 및 Niacin 함량
한국식품영양과학회지
2021 .12
Evaluation of thiamine and niacin in processed seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
음료류와 제과류의 수용성 비타민 B₁, B₂, B₃ 및 B7 함량 검토
한국식품영양과학회지
2021 .06
건강 기능성 식품의 원료로 이용되는 농식품의 티아민, 리보플라빈 및 니아신 함량
한국식품영양과학회지
2022 .08
Measurement of total riboflavin contents in seaweed products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Upregulation of thiamine (vitamin B1) biosynthesis gene upon stress application in Anabaena sp. and Nannochloropsis oculata
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
국내 육성 신품종 현미 및 백미에 함유된 수용성 비타민 티아민, 리보플라빈 및 니아신 함량
한국식품영양과학회지
2020 .09
영양성분 데이터베이스: 구이식품에 존재하는 수용성 비타민 thiamin, riboflavin, niacin 함량
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of riboflavin contents on the meat processed foods consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 식품 중 구이, 찜, 볶음, 조림에 존재하는 수용성 비타민 B<sub>1</sub>, B<sub>2</sub> 그리고 B<sub>3</sub> 함량 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
베트남 식품의 티아민, 리보플라빈 및 니아신 함량 평가
한국식품영양과학회지
2023 .01
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Variation of riboflavin contents in Corn (Zea mays) according to heat-treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Contents of water-soluble vitamin thiamine and niacin for traditional fermented soybean food of seven provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 식품 중 밥류와 국(탕) 및 찌개류의 수용성 바이타민 B₁, B₂, 그리고 B₃ 함량 검토
한국식품과학회지
2018 .08
국내 지역별 콩 발효 가공식품에 함유된 티아민, 리보플라빈 및 니아신 함량평가
한국식품영양과학회지
2022 .07
Analysis of water-soluble vitamins B₁ and niacin in edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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