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Content of water-soluble vitamin riboflavin for traditional fermented soybean food of seven provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 지역별 콩 발효 가공식품에 함유된 티아민, 리보플라빈 및 니아신 함량평가
한국식품영양과학회지
2022 .07
한국 전통 콩 발효식품에 함유된 당 및 이소플라본 함량
한국식품영양과학회지
2023 .01
Evaluation of thiamine and niacin in processed seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Application of Multi-residue Method for Analysis of Pesticides Residues in Paste and Sauce containing Hot pepper
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
Characteristics of traditional soybean pastes from ancient documents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Relationship between Texture Profiles and Pasting Property in Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality characteristic of the baking sauce using Korean traditional actinidia (Actinidia arguta) paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Quality of Fermented Soybean Paste (Doenjang) Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국내산 시판 멸치(Engraulis japonicas) 액젓의 품질평가
한국수산과학회지
2018 .12
The chemical components that affect the flavor difference between Korean traditional soy sauce and commercially brewed soy sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Determination of thiamine and niacin contents in meat processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Variation in the Bacterial Community of Soy Sauce Depending to the Size of Fermented Soybean Lumps by Fermentation Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Grape Twig and Seed Extract on the Storage Stability of the Hot Pepper Paste Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Investigation of Quality Change of Traditional Soybean Paste (doenjang) in Gyeongnam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative analysis of Doenjang (Korean traditional soybean paste) manufactured in Gochang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Volatile Compounds in Fermented Red Pepper Sauces according to Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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