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Determination of thiamine, riboflavin and niacin contents in 23 kinds of late-night snack foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Thiamine, riboflavin and niacin contents in fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Contents of thiamine, riboflavin, and niacin in sprouted vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of thiamine and niacin in processed seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 육성 잡곡에 함유된 Thiamine, Riboflavin 및 Niacin 함량
한국식품영양과학회지
2021 .12
Determination of riboflavin contents on the meat processed foods consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Upregulation of thiamine (vitamin B1) biosynthesis gene upon stress application in Anabaena sp. and Nannochloropsis oculata
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
베트남 식품의 티아민, 리보플라빈 및 니아신 함량 평가
한국식품영양과학회지
2023 .01
국내 육성 신품종 현미 및 백미에 함유된 수용성 비타민 티아민, 리보플라빈 및 니아신 함량
한국식품영양과학회지
2020 .09
건강 기능성 식품의 원료로 이용되는 농식품의 티아민, 리보플라빈 및 니아신 함량
한국식품영양과학회지
2022 .08
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Contents of water-soluble vitamin thiamine and niacin for traditional fermented soybean food of seven provinces in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
펫푸드 시장에서의 배양육 활성화 방안
식품과학과 산업
2022 .12
Determination of cholesterol contents from the 8 selected Korean foods obtained in 2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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