지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
2016 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2015 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Status and Case on Food Information Database of Japan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Amino Acid Analysis in Beverages for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Homemade Pet Food Program Using Database on Nutrient Composition of Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Mineral and Amino Acid Analysis in Sauces for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Food Label Utilization Rate Analysis Based on Purchasing Situation and Recall Experiments
농업생명환경연구
2020 .01
Verification of Vitamin B₂ Analysis for Update of National Seafood Nutrient Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cholesterol Contents of Foods for Nutrient Database in 2015
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내 다소비 베이커리 제품의 레티놀, 베타카로틴, 토코페롤, 토코트리에놀 및 엽산 수준 평가
한국식품과학회지
2022 .12
2017 Mineral and Amino Acid Analysis in Namuls for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Mineral and Amino Acid Analysis in Muchims for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Nutrient Risk Assessments and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Developmental Strategies for Korean Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Sugar Content for the Publication of the National Standard Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Cross-Nutrient Database System: A Foundational Graph Database for Retrieving Information on Overlapping and Co-Administration of Pharmaceuticals and Dietary Supplements
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
충남지역 영양교사의 학교급식지원센터 만족도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
식품자원의 활용가치 향상을 위한 가공적성 연구
식품과학과 산업
2016 .06
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
충남 학부모의 무상학교급식 만족도와 이에 영향을 미치는 요인에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .04
0