지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Mineral and Amino Acid Analysis in Sauces for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
2017 Mineral and Amino Acid Analysis in Namuls for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Mineral and Amino Acid Analysis in Muchims for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
2015 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
2016 Mineral analysis for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Amino Acids for Revision of Korean Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Utilization Status and Consumer Satisfaction Rate of the Korea National Food Nutrient Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of The Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
Health Star Rating of Nonalcoholic, Packaged, and Ready-to-Drink Beverages in Türkiye: A Decision Tree Model Study
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Amino acids and protein comparison analysis using of confectioneries and bread products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Homemade Pet Food Program Using Database on Nutrient Composition of Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Healthy Food and Beverage Trends in Thailand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Status and Case on Food Information Database of Japan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
지역 농산물의 조단백질과 아미노산 조성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Novel Physiological Functions of Branched-Chain Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0