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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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충남 일부지역 성인의 기능성 음료 구매실태
한국식품영양학회지
2018 .01
Current Healthy Food and Beverage Trends in Thailand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Amino Acid Analysis in Beverages for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Cost-Effective Evaluation of the Sugar Reduction Policy : Socioeconomic Burden of Sugar-Sweetened Beverages Consumption in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inclusion of Baobab (Adansonia digitata L.) Fruit Powder Enhances the Mineral Composition and Antioxidative Potential of Processed Tigernut (Cyperus esculentus ) Beverages
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Global plant-based beverage trends and formulas for healthy aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
음료에 대한 소비 트렌드 변화와 당 섭취
식품산업과 영양
2018 .12
초음파 추출이 커피 음료의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
Analysis of heavy metal contents in alcoholic beverages in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Influence of Providing Health Information on Dysphagia to Consumer"s Perception of Thickened Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식품섭취량을 활용한 우리나라 식이 패턴 분석 - 김치류 및 주류 중심으로
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Evaluation of Silicon Content of Commonly Consumed Beverage Products among Koreans and Their Intake Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Consumption of sugar-sweetened beverages and its relationship with diabetes in Mexican adults: Data from the 2018 National Health and Nutrition Survey (ENSANUT)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality characteristics of arginine beverage with black garlic extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Recycling of Used Beverage Carton
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Development and Commercialization of Functional Vinegar Beverage Using Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analytical Profiling of Bioactive Components in Indigenous Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Blueberry Vinegar Beverage Supplemented with Calcium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
균질혼합조건이 생식음료의 유변특성과 분산안정성에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
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