지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
Correlation between Physicochemical and Sensory Characteristics of Dried Anchovy under Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A comparative study on sensory evaluation of kimchi and stir-fried kimchi targeting Thai buyers and consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Microbial, physicochemical, and sensory characteristics of vacuum-fried mackerel (Scomber japonicus) meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
멸치권현망 어업사에서 나타난 주요 특징에 관한 연구 - 최근 20여 년을 중심으로
수산해양교육연구
2023 .10
Analysis of Calcium Carboxymethyl Cellulose and Sodium Carboxymethyl Starch in Food and Health Function Food Using Liquid Chromatography Equipped with Refractive Index Detector
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Screening and Breeding for Biofortification of Rice with Protein and High Lysine Contents
Plant Breeding and Biotechnology
2021 .09
부산지역 전복 종자방류사업의 경제적 효과 분석
수산해양교육연구
2023 .12
모의실험을 통한 남해 멸치(Engraulis japonicus)의 어획조건에 따른 가입당 생산 분석
한국수산과학회지
2017 .08
풀칠 · 고명기로 제조된 김부각의 물리적 건조 및 튀김 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
A conceptual approach for the analysis of changes in anchovy catch in the South Sea of Korea – case study -
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Analysis of Vitamin B12 in Dried Anchovy and Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of the dietary lysine requirement by measuring plasma free lysine concentrations in rainbow trout Oncorhynchus mykiss after dorsal aorta cannulation
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Effect of organic acids on the formation of biogenic amines in fermented anchovy sauce comprising raw anchovy materials with different levels of freshness
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Bacillus spp. 처리에 의한 Carboxymethyl Cellulose의 환원당 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
국내 마른멸치 유통시장 간 가격 및 변동성 전이효과에 관한 동태적 분석
수산해양교육연구
2018 .04
브로콜리 추출물을 이용한 우동 고명용 튀김볼의 저장성 증진
산업식품공학
2018 .01
Application Effect of Reaction Flavor Technology in Commercial Anchovy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0