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Validation of an Analytical Method to Quantify Acrylamide in Foods by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes of Quality Characteristics and Acrylamide Content in Red Pepper Oil by Cooking Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Monitoring of Vitamin D Content in Domestic Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Monitoring of Anti-obesity Drugs in Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development and Monitoring for Residual Solvents Analysis Method in Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Development of Rapid Analytical Method for Acrylamide in Food by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
LC/MS/MS를 이용한 Coffee 중 Acrylamide 분석법 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Monitoring of Anti-obesity Drugs and Their Analogues in Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
조리방법을 달리한 식물성 떡갈비의 품질 및 관능특성
산업식품공학
2021 .11
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
The effect of baking and frying on the nutritional composition of mackerel
Food Science and Preservation
2018 .07
부산지역 전복 종자방류사업의 경제적 효과 분석
수산해양교육연구
2023 .12
Cholesterol Contents of Foods for Nutrient Database in 2015
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
풀칠 · 고명기로 제조된 김부각의 물리적 건조 및 튀김 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
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