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Validation of an Analytical Method to Quantify Acrylamide in Foods by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
LC/MS/MS를 이용한 Coffee 중 Acrylamide 분석법 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of a Multi-Analytical Method for Pyridine Alkaloids in Food using LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes of Quality Characteristics and Acrylamide Content in Red Pepper Oil by Cooking Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
건강기능식품에서 LC-MS/MS를 이용한 코엔자임Q10 분석법 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Analysis of Ginsenosides in Health functional foods by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Monitoring of Acrylamide Contents in Various Home-Cooking Air-fried Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Review of Glyphosate and Glufosinate Analysis Method of Food Materials Using LC-MS-MS, LC-Q-ToF
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Simultaneous Analysis of Diuretic Drugs in Food and Dietary Supplements Using LC/PDA and LC/MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of an Analytical Method for Rotenone in Leached Tea using LC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Simultaneous Analysis of Several Alkaloids in Food and Dietary Supplements Using LC/PDA and LC/QTOF
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Reduction of Acrylamide Formation in Potato Chips by Bacillus subtilis Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development Rapid Analytical Methods for Inositol as a Trace Component by HPLC and LC-MS/MS in Infant Formula
한국축산식품학회지
2015 .01
Enhanced Workflow for Comprehensive Pesticide Residue Analysis in Food with Cross-confirmation Using GC-MS/MS and Either LC-MS/MS or LC-HRMS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
LC-MS/MS Based Analytical Technology for Characterization of Venom Protein and Peptides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development and Validation of an Analytical Method for the Determination of Acequinocyl in Soybean using LC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Multi-Class Determination of Chemical Compounds in Food by LC-MS/MS: Background and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Monitoring of a Multi-residue Analytical Method for 17 Pesticides in the Livestock Products Using LC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Determination of an Analytical Method for Oxolinic acid in Agricultural Products using LC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
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