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Development of Rapid Analytical Method for Acrylamide in Food by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
LC/MS/MS를 이용한 Coffee 중 Acrylamide 분석법 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Monitoring of Acrylamide Contents in Various Home-Cooking Air-fried Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
건강기능식품에서 LC-MS/MS를 이용한 코엔자임Q10 분석법 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Analytical Method for Chlorophylls in Foods Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Analytical Method for Lac Color in Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of LC-MS/MS Method for Determination of Soy Isoflavones in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Analytical Method for Apigenin in Foods Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development and Validation of an Analytical Method for the Determination of Acequinocyl in Soybean using LC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Validation of analytical method for hazardous substances from time temperature indicator in smart packaging using by HPLC and LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes of Quality Characteristics and Acrylamide Content in Red Pepper Oil by Cooking Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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