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Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
건강기능식품에서 LC-MS/MS를 이용한 코엔자임Q10 분석법 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of LC-MS/MS method for Determination of Konjac Glucosylceramide in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Production of isoflavone aglycone fortified soy yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development and Management of a Total Health Care System Based on Research of Functional Foods and Global Expansion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Current Status and Support Plan for Recognition of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Clinical Trials for Respiratory Health of Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Novel Foods and Functional Materials from Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development for Determination of 4-Hydroxyisoleucine in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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