지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Development of LC-MS/MS Method for Determination of Soy Isoflavones in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production of isoflavone aglycone fortified soy yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Bioavailability of soy isoflavone alpha glucosides synthesized by amylosucrase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Combination of Soy Isoflavones and L-Carnitine Improves Running Performance Through the Activation of AMPK Signaling in Skeletal Muscle of Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
콩 발효식품(된장 및 간장)에서 분리된 Bacillus 그룹의 다양성과 이들의 청국장 발효특성
Food Science and Preservation
2020 .12
Effect of dietary isoflavones of soybean by-product on estrogen and testosterone levels in mouse
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
1913년부터 2013년까지 한국에서 육성된 콩 품종의 Isoflavone 함량의 변이와 다변량 분석에 의한 품종군 분류
한국육종학회지
2018 .01
Androgen deprivation therapy is associated with decreased second primary lung cancer risk in the United States veterans with prostate cancer
Epidemiology and Health
2018 .01
Characterization of Bio-transformed Isoflavone Derivatives in Soybean Products by Fermented and Matured Conditions Using Korean Fungal Strains,‘Aspergillus luchuensis’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국 전통 콩 발효식품에 함유된 당 및 이소플라본 함량
한국식품영양과학회지
2023 .01
An insight into in vitro strategies for bioproduction of isoflavones
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Analysis of the isoflavone content, antioxidant activity, and SDS-PAGE of cheese analogs produced with different proteolysis and soymilk residue contents
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
0