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Lycopene의 사료 내 첨가가 육계와 산란계의 항산화에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2005 .11
Effect of Lycopene on Lipid Peroxidation and Oxidative DNA Damage in LNCaP Human Prostate Cancer Cells
Food Science and Biotechnology
2004 .06
Oxidation and Isomerization of Lycopene under Thermal Treatment and Light Irradiation in Food Processing
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .06
Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S2-3] Relationship between Lycopene Concentration and Vascular Function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Lycopene의 첨가 급여가 계란의 품질에 미치는 효과
한국가금학회지
2008 .09
토마토와 라이코펜이 전립선암의 예방과 치료에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .01
Lycopene으로부터 산화개열산물의 생성
한국식품과학회지
2000 .12
Lycopene : Biochemistry and Functionality
Food Science and Biotechnology
2002 .10
Bioavailability of Lycopene from Tomato Products
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
Lycopene의 사료 내 첨가 급여가 병아리의 콜레스테롤 대사에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2005 .11
[P8-59] Antioxidant Effect of Phytoestrogen in Prostate Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Whole Food Interventions and Nutrient Displacement : Tomato Sauce Entrees for Prostate Cancer Patients
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .12
Carotenoids가 인체의 대장암 세포인 HT - 29 세포의 증식에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .04
수박 과실의 Lycopene 함량 측정을 위한 신속 분석법 개발
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
[P8-68] Enhancement of Anti-Cancer Effect of the Red Ginseng Extract on the Human Prostate Cancer Cells (PC-3) by Gamma Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effects of K/N Ratios on Lycopene Content, Growth, and Fruit Quality of Truss-Limited Tomato Hydroponics
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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