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Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Aglycone-Isoflavone Content Extracted with Different Solvents from Biji Dried by Various Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of LC-MS/MS Method for Determination of Soy Isoflavones in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
콩배아의 Lactobacillus plantarum 발효에 의한 이소플라본과 소야사포닌 변화
산업식품공학
2019 .01
β-Glucosidase 활성이 있는 균주 Bacillus Strains를 접종해 제조한 Soy Grits 청국장의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .05
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
Fermentation characteristics of soy yogurt manufactured by addition of ‘Seomoktae’ soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
1913년부터 2013년까지 한국에서 육성된 콩 품종의 Isoflavone 함량의 변이와 다변량 분석에 의한 품종군 분류
한국육종학회지
2018 .01
Viability and Probiotic Activity of Starter Cultures for Soy-Yogurt Fermentation in an In Vitro Gut Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality characteristics of soy yogurt produced using proteases and mixed microbial consortia
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Bioavailability of soy isoflavone alpha glucosides synthesized by amylosucrase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Combination of Soy Isoflavones and L-Carnitine Improves Running Performance Through the Activation of AMPK Signaling in Skeletal Muscle of Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
가바와 비당체 이소플라본이 증가된 Lactobacillus brevis 발효 콩-분말 두유의 생리활성 증진 효과
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
콩 발효식품(된장 및 간장)에서 분리된 Bacillus 그룹의 다양성과 이들의 청국장 발효특성
Food Science and Preservation
2020 .12
An insight into in vitro strategies for bioproduction of isoflavones
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
Enhanced digestive enzyme activity and anti-adipogenic of fermented soy-powder milk with probiotic Lactobacillus plantarum P1201 through an increase in conjugated linoleic acid and isoflavone aglycone content
Food Science and Preservation
2018 .07
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