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Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
Production of isoflavone aglycone fortified soy yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Fermentation characteristics of soy yogurt manufactured by addition of ‘Seomoktae’ soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Viability and Probiotic Activity of Starter Cultures for Soy-Yogurt Fermentation in an In Vitro Gut Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
지역별 옹기에서 발효된 한국 전통간장의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .06
Quality Characteristics and Antioxidant Capacities of Commercial Set Yogurts in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
장기 숙성된 한식간장의 맛성분 및 관능적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Relation between Chemical Properties and Microbial Activities in Soils from Reclaimed Tidal Lands at South-western Coast Area in Korea
한국토양비료학회지
2015 .08
발효식품 유래 미생물을 이용한 단백질 분해효소 생산 최적화
산업식품공학
2023 .05
Fermentation properties of rice-added yogurt using two types of blended lactic acid bacteria as a starter
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
Quality Characteristics of Soy Protein According to the Extraction pH Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical and Microbiological Properties of Yogurt-cheese Manufactured with Ultrafiltrated Cow's Milk and Soy Milk Blends
한국축산식품학회지
2015 .01
Quality Characteristics of Yogurt Added with Spring Onion Root Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Change of Antioxidant Activity and Amino Acid Content of 5 Soy Sauces in Different Aging Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Supplementation of protease and different nutrient density diets in growing-finishing pigs
한국축산학회지
2024 .03
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Effects on the Qualities of Proteolysis to Beef by Non-coating and Coating Protease Treatment
한국축산식품학회지
2016 .01
Flavor Enhancing Probiotic Limosilactobacillus fermentum EFEL6805 for Soy-yogurt Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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