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이용수
Abstract
Introduction
Materials and methods
Results and discussion
References
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The effects of traditional frying method on proximate composition and energetic values of fish species from Karachi coast of Pakistan
식품보건융합연구
2019 .01
Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Microbial, physicochemical, and sensory characteristics of vacuum-fried mackerel (Scomber japonicus) meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
자연산 어류와 양식산 어류 간의 가격 경합성 분석
수산해양교육연구
2015 .12
사료내 어분함량에 따른 1년생 및 2년생 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장
수산해양교육연구
2017 .08
Fish species recognition of chub mackerel and jack mackerel using deep learning-based YOLOv4
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
PLANNING PRODUCTION OF FRESHWATER FISH FRY FOR AQUACULTURE IN A SEASONAL, VARIABLE AND CHANGING CLIMATE IN NORTHERN THAILAND
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Current status and future directions of fish vaccines in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
조리법이 강황 분말을 첨가한 피시볼의 항산화 활성과 저장 중 산화안정성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2022 .10
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
부산지역 전복 종자방류사업의 경제적 효과 분석
수산해양교육연구
2023 .12
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
풀칠 · 고명기로 제조된 김부각의 물리적 건조 및 튀김 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
Processing and Quality Characteristics of New Canned Fish Products Contained Omega-3 Fatty Acids
수산해양교육연구
2019 .04
패널문턱모형을 이용한 천해양식어류 생산의 영향요인 분석
수산해양교육연구
2021 .04
Monitoring of Acrylamide Contents in Various Home-Cooking Air-fried Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
브로콜리 추출물을 이용한 우동 고명용 튀김볼의 저장성 증진
산업식품공학
2018 .01
FISH MEAL ANALOGS: ENHANCEMENT OF ANIMAL BY-PRODUCT CONCENTRATES AS SUBSTITUTES FOR FISH MEAL & FISH OIL IN AQUACULTURE FEEDS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
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