지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics and Antioxidant Potential of Vegetable Extracts during the Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Folate retention in selected leafy and root vegetables by different cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of cooking methods on the phytosterol content in nine selected vegetables
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
Impact of heat processing on antioxidant capacity of root vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Analysis of Pesticide Residues for Leafy Vegetables Distributed in Seoul
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
청초와 주정 전처리에 따른 오미자 물 추출물의 항산화 활성 비교
한국유기농업학회지
2015 .01
Quality characteristics of deep fat fried carrots depend on type of frying oil, frying temperature, and time of frying
한국식품과학회지
2020 .02
Antioxidant Activities in Leaves of Perilla with Cultivar at Different Growth Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Effects of Cooking Methods on the β-Carotene Levels of Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characteristic of Pesticide Residues in Some Leafy Vegetables at the Whole Market in Gyeonggi-do from 2009 to 2013
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Vitamin K1 Content of Green Vegetables Commonly Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
유아 대상의 오감을 활용한 채소 선호도 증진 프로그램의 개발 및 효과 평가
한국식품영양학회지
2017 .02
Comparison of nutritional quality and thermal stability between peanut oil and common frying oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
브로콜리 추출물을 이용한 우동 고명용 튀김볼의 저장성 증진
산업식품공학
2018 .01
Effect of the Addition of Green Tea on the Quality and Antioxidant Properties of Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of carotenoid content in five types of seeds and eight types of green vegetables depending on cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0