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Antioxidant Activities of Various Cultivars of Korean Perilla leaves (Perilla frutescens)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Antimicrobial Activities of Perilla Leaf ( Perilla frutescens) Extracts from Various Genetic Resource according to Phenolics Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Compounds and Activities of Korean Perilla leaves (Perilla frutescens) extracts on Extraction Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Morphological Characters, Antioxidant activity, and Total Polyphenol Contents (TPC) of Perilla (Perilla frutescens var. japonica HARA) Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Changes in Antioxidant Compound and Activities of Perilla Seed, flower and Leaf (Perilla frutescens) according to Extraction Method and Solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics and Antioxidant Activities of Organic and Conventional Perilla Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
적치커리 추출물의 항산화 및 당대사 관련 효소 활성
산업식품공학
2022 .08
연잎, 연 줄기 및 연자방 추출물의 In Vitro 항산화 활성과 항균 활성에 관한 연구
한국식품영양학회지
2017 .08
Analysis of Functional Components of the Perilla Leaves (Perilla frutescens var. japonica Hara) Grown in Organic and Conventional Conditions
한국토양비료학회지
2016 .10
Correlation between Solid Content and Antioxidant Activities in Umbelliferae Salad Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
Variation in Antioxidant Activity of Perilla leaves (Perilla frutescens var. frutescens (L.) Britton )
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Quality Changes Related to the Different Storage Temperature from the Leaves of Perilla (Perilla frutescens)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Variation in Antioxidant Activity of Perilla leaves (Perilla frutescens) Collected from Russia
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
잎들깨 품종에 따른 추출물의 항산화 활성 및 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2022 .12
수입산 열대·아열대 과일의 항산화 활성 비교연구
Food Science and Preservation
2015 .08
참당귀(Angelica gigas Nakai)잎 용매추출에 따른 생리활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Enhancement of Antioxidant Quality of Green Leafy Vegetables upon Different Cooking Method
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
국내외 수집종 들깨(Perilla frutescens) 종자 추출물의 항산화 활성 검정
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Effect of microwave treatment on the food processing-related quality characteristics and antioxidant activity of red bean (Vigna angularis var. nipponensis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant compounds and activities of burdock and lotus root with heat treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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