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Free listing with intensity scale to evaluate sensory characteristics of commercial potato chips
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and organoleptic characteristics of deep-fat fried and microwaved potato chips
Applied Biological Chemistry
2015 .01
휴면기간이 짧고 숙기가 빠른 2기작 감자 신품종 ‘새봉’
한국육종학회지
2021 .12
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Evaluation of Tuber Quality and Selection for Chip Processing in 21 Potato Clone
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
The textural properties of potato chips using both descriptive sensory analysis and Miniature Ottawa Kramer Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
휴면기간이 짧은 칩가공용 2기작감자 신품종 은선
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
비유탕 감자 칩 제조에 미치는 과열증기처리의 영향
산업식품공학
2016 .01
Bacillus sp. 발효를 이용한 감자 칩의 아크릴아마이드 저감화
한국식품영양과학회지
2016 .03
휴면기간이 짧은 칩가공용 감자 신품종 ‘남선’
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Flavor and Texture Change during Potato Chip Consumption Evaluated by Trained Descriptive Panel and Naive Consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Process Optimization and Quality Characteristics of Potato Bugak by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Bacillus subtilis를 이용한 발효 감자 칩의 감자 품종에 따른 아크릴아마이드 저감화 비교
한국식품영양과학회지
2017 .06
Cooking Methods Alter Bioaccessibility of the Bioactive Compounds in Purple Potato (Solanum tuberosum L. var. Bora Valley)
농업생명환경연구
2020 .01
Novel High-Moisture Meat Analog Based on Potato Protein and Evaluation of the Impact of Potato and Soy Protein Interactions on Quality Attributes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of disease resistance of 12 domestic potato varieties against common scab and late blight at five major organic potato cultivation areas in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Quality characteristics according to storage period by potato packaging material type
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
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