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Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Malt Made with domestic Oats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of quality characteristics and antioxidant activity of domestic two-row barley malts and foreign malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Liquid malt made from Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Comparison to Domestic Malt (Hopum and Gwangmaeg Barley) and Foreign Malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics of Domestic Wheat malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Influences of Pretreatments on Functional Components and Antioxidant Activities of Oat Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Contents and Activities of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The analysis of oat chemical properties using visible-near infrared spectroscopy
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
국내 시판 엿기름의 품질 특성 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
수분함량을 달리하여 제조한 볶음 옥수수차의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
Changes of nutritional contents and antioxidant activities in cooked oat rices after application of an in vitro digestion model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of the Antioxidant Activities of Roasted and Explosive-Puffed Coffees
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 쌀귀리 첨가 밥의 이화학적 특성 및 항산화활성
산업식품공학
2016 .01
The Effect of Germination Temperature on Malt Quality of Malting Barely ‘Hopum’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Domestic Malting in Hopum and Gwangmaeg Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Quality Characteristics of Oat Cookies Added with Aronia extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of Fermented Shrimp Added with Nuruk or Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
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