지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
추출조건이 홍삼엑기스의 당과 유리당의 조성에 미치는 영향 ( Effect of Extracting Conditions on Some Factors Affecting the Sugar Composition of Red Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1985 .06
추출조건이 인삼엑기스의 화학성분 조성에 미치는 영향 ( Effect of Different Extraction Procedures on Chemical Composition of Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1986 .06
고려홍삼의 총 페놀성분의 정량 및 그 추출조건 ( Determination of Total Phenolic Compounds from Korean Red Ginseng, and Their Extraction Conditions )
Journal of Ginseng Research
2000 .06
정상홍삼과 불량홍삼의 화학적 특성 ( Chemical Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
추출조건이 홍삼엑기스의 색상과 성질에 미치는 영향 ( Effect of Extracting Conditions on the Color and Sensorial Properties of Red Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1986 .06
추출조건에 따른 인삼엑기스의 구성성분 및 수율간의 상관 ( Relationship between Chemical Components and their Yields of Red Ginseng Extract Extracted by Various Extracting Conditions )
Journal of Ginseng Research
1985 .12
홍삼의 입자크기에 따른 사포닌 및 산성다당체의 추출 특성
Journal of Ginseng Research
2008 .09
추출조건이 홍삼엑기스의 질소화합물 조성에 미치는 영향 ( Effect of Extraction Temperature and Ethanol Concentration on Nitrogeneous Constituents of Red Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1985 .06
산처리 홍삼과 추출물의 특성
Journal of Ginseng Research
2009 .12
추출조건이 홍삼엑기스의 지방과 유리지방산조성에 미치는 영향 ( Effect of the Extracting Condition on the Crude Fat and Free Fatty Acid of Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1985 .12
한국홍삼의 향 특성 ( Flavor Characteristics of Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2000 .09
홍삼이 정상 흰쥐의 혈압 및 대동맥 조직 소견 변화에 미치는 영향
Journal of Ginseng Research
2008 .12
홍삼 성분의 혈당강하작용 연구 ( Ⅰ ) : 쥐의 배양 간세포의 당대사 관련 효소 활성에 미치는 홍삼 사포닌 성분의 영향조사 ( Hypoglycemic Action of Components from Red Ginseng : ( Ⅰ ) Investigation of the Effect of Ginsenosides from Red Ginseng on Enzymes related to Glucose Metabolism in Cultured Rat Hepatocytes )
Journal of Ginseng Research
1997 .12
정상홍삼과 불량홍삼의 조직학적 특성 ( Histological Characteristics of Normal and Inferior Parts in Korean Red Ginseng )
Journal of Ginseng Research
2001 .06
홍삼 엑기스를 함유한 분말주의 제조 및 평가 ( Preparation and Evaluation of Dry Alcohol Containing Red Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
2000 .03
Effect of α-Amylase on the Qualities of Red Ginseng Extract
Journal of Ginseng Research
2000 .09
열처리가 홍삼엑기스의 색상변화에 미치는 영향 ( Color Evaluation of Red Ginseng Extract and its Changes during Heat Treatment )
Journal of Ginseng Research
1980 .12
비타민B군이 함유된 홍삼 추출물이 학습 및 기억에 미치는 영향 ( Effects of Red Ginseng Extract Including Vitamin B Groups on Learning and Memory in Mice )
Journal of Ginseng Research
1996 .12
원심분리 코팅방식을 이용한 홍삼농축액 환의 제조방법
Journal of Ginseng Research
2009 .09
추출조건에 따른 인삼중의 Ginseng Extract와 Saponin 함량변화에 관한 연구 ( Studies on the Extracting Methods of Ginseng Extract and Saponins in Panax Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1979 .06
0