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추출조건이 인삼엑기스의 화학성분 조성에 미치는 영향 ( Effect of Different Extraction Procedures on Chemical Composition of Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1986 .06
인삼엑기스 제조에 관한 연구 - 제1보, 수삼 엑기스 제조 ( A Study on the Production of Ginseng Extracts - 1. Production of Extracts from Fresh Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1980 .06
인삼엑기스 제조에 관한 연구 - 제2보, 미삼엑기스 제조 ( A Study on the Production of Ginseng Extracts - 2. Production of Extracts from Tail Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1980 .06
추출조건이 홍삼엑기스의 색상과 성질에 미치는 영향 ( Effect of Extracting Conditions on the Color and Sensorial Properties of Red Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1986 .06
추출조건이 홍삼엑기스의 당과 유리당의 조성에 미치는 영향 ( Effect of Extracting Conditions on Some Factors Affecting the Sugar Composition of Red Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1985 .06
추출 및 농축조건에 따른 인삼엑기스중 유리당 함량변화 ( Effect of extraction and evaporating conditions on the free sugar contents in ginseng extract )
Journal of Ginseng Research
1982 .12
추출회수에 따른 홍삼 extract의 성분 조성에 관한 연구 ( Effect of Extraction on Chemical Composition of Red Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1980 .06
추출조건에 따른 인삼중의 Ginseng Extract와 Saponin 함량변화에 관한 연구 ( Studies on the Extracting Methods of Ginseng Extract and Saponins in Panax Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1979 .06
추출조건이 홍삼엑기스의 지방과 유리지방산조성에 미치는 영향 ( Effect of the Extracting Condition on the Crude Fat and Free Fatty Acid of Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1985 .12
인삼의 추출조건에 따르는 Extract의 당류 및 질소화합물의 변화 ( Changes of Sugars and Nitrogeneous Compounds in Ginseng Extracts by Extracting Conditions )
Journal of Ginseng Research
1986 .06
Amylase를 이용한 인삼 엑기스의 제조 ( The Studies on the Production of Ginseng Extract by Amylase )
Journal of Ginseng Research
1979 .12
홍삼 엑기스를 함유한 분말주의 제조 및 평가 ( Preparation and Evaluation of Dry Alcohol Containing Red Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
2000 .03
열처리가 홍삼엑기스의 색상변화에 미치는 영향 ( Color Evaluation of Red Ginseng Extract and its Changes during Heat Treatment )
Journal of Ginseng Research
1980 .12
인삼엑기스의 제조 및 저장중의 당류와 색도변화에 관한 연구 ( Studies on the Changes in the Carbohydrates and Color of Ginseng Extract during the Processing and Storage )
Journal of Ginseng Research
1981 .12
인삼에탄올엑기스가 연독성에 미치는 영향 ( The Effects of Ginseng Ethanol Extracts on the Toxicity of Lead acetate in Mice )
Environmental Analysis Health and Toxicology
1987 .04
한국 인삼 성분들에 관한 생화학적 연구 (Ⅱ) - 인삼 성분들이 RNA 중합효소의 활동성에 미치는 영향 - ( Biochemical Studies on the Chemical Components of Korean Ginseng (Ⅱ) - Effects of Ginseng Components on the Activity of RNA Polymerase - )
Journal of Ginseng Research
1976 .12
인삼의 근 , 엽 및 경의 일반성분 , 용매별 엑기스 및 사포닌함량 비교 ( Content Comparison of Proximate Compositions , Various Solvent Extracts and Saponins in Root , Leaf and Stem of Panax Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1987 .12
추출조건이 홍삼엑기스의 질소화합물 조성에 미치는 영향 ( Effect of Extraction Temperature and Ethanol Concentration on Nitrogeneous Constituents of Red Ginseng Extract )
Journal of Ginseng Research
1985 .06
인삼 성분의 과거 연구 동향 ( The Trends in Chemical Studies of Ginseng )
Journal of Ginseng Research
1977 .12
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