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이용수
INTRODUCTION
The Effect of Methionine-induced HHcy on the Development of Atherosclerosis
The Effect of Methionine-induced HHcy on the Progression of Atherosclerosis
CONCLUSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of Dietary Casein, Soy, and Methionine - Supplemented Soy on Serum Lipids Level in Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
[S12-3] Molecular Mechanisms of Soy Isoflavones on the Development of Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Chemical Characteristics of Commercial Korean Soy Sauce Produced by Alkali Treatment Following Acidic Hydrolysis
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
Identification of Limiting Amino Acids and Determination of Requirement of Total Sulfur - containing Amino Acids in a Low Protein Diet in Young Chicks
한국가금학회지
1984 .05
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
두유(豆乳)에 첨가된 Methionine이 유산균의 생육과 산생성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1987 .01
Change of Antioxidant Activity and Amino Acid Content of 5 Soy Sauces in Different Aging Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
장기 숙성된 한식간장의 맛성분 및 관능적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
[S1-1] Soy Protein : Health Benefits Throughout Life Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
REPORT ON THE FIRST WORLD SOY PROTEIN CONFERENCE
식품과학과 산업
1974 .06
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
저장(貯藏)간장의 생화학적(生化學的) 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1968 .01
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
自米와 蕎麥粉 混食의 營養價改善에 對한 硏究 (3) - 肝臟中의 Branch - Amino Acid Level에 對하여 -
한국식품영양과학회지
1973 .03
Polyunsaturated Fatty Acids and Atherosclerosis
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
1996 .09
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